930×122 CUMPANA 5

elevi

Zeci de viitori jandarmi, în practică la Jandarmeria Argeș

Începând de astăzi, timp de două luni, o nouă serie de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Jandarmii au anunțat acum ce se întâmplă la meciul FC Argeș-Dinamo

Cei 41 de elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-au prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, zona de competență a unității precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Elevii vor fi repartizați în prima etapă să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, iar în etapa a doua în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului.

Citiți și: 1000 de lei de la Guvern, gratis pentru români. Cine primește banii

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea elevilor la misiunile specifice unității de jandarmi.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3