EcoMoto 930×122

cariera

ZIUA CARIEREI PENTRU ELEVII DE LICEU

Pe data de 23 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biblioteca Judeţeană ,,Dinicu Golescu’’ va avea loc ,,Ziua carierei’’.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Aflat la cea de-a III-a ediţie, evenimentul, organizat de clubul de voluntariat Interact Piteşti, li se adresează în special elevilor de liceu.

,,În ziua de azi, jumătate dintre tineri sunt neinformați legat de oportunitățile pe care le au, în timp ce ceilalți nu se pot decide ce să aleagă din multitudinea de facultăți și meseri. Oameni ce lucrează în domenii precum medicină, avocatură, educație, inginerie, teatru, armată, management hotelier și bancar vor fi pregatiți să le răspundă la întrebări.’’, spun organizatorii.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Aşadar, dacă nu te poţi decide ce carieră să alegi, vino pe data de 23 octombrie la Biblioteca ,,Dinicu Golescu’’. Intrarea este liberă. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3