930×122 CAPRA 5

cantina

CANTINA DE LA ŞCOALA 16, ÎNCHISĂ ȘI AMENDATĂ

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a anunțat în urmă cu puțin timp că au fost aplicate noi amenzi în cazul elevilor cu toxiinfecţie alimentară de la Şcoala Gimnazială nr. 16 „I.L. Caragiale” din Piteşti.

Citiți și: Mâine este o zi MARE și DECISIVĂ. Ce urmează este și mai IMPORTANT

Prima amendă, despre care v-am informat la timpul respectiv, a fost dată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) și s-a ridicat la 1.000 de lei. DSP a mai dat apoi o amendă şi încă una a fost aplicată de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeș. Valoarea totală a amenzilor se ridică acum la 4.000 de lei.

Autorizaţia iniţială s-a obţinut pentru 30 de elevi, dar se ajunsese ca în clasa în care fusese improvizată sala de mese să mănânce 182 de copii! Cantina, vă reamintim, a fost închisă încă de pe 6 martie, iar prefectul a dispus controale la toate unităţile de acest gen din judeţ.

Citiți și: Emoții fără limite, zi decisivă! Peste 160 de mii de copii își scriu destinul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3