Kaia 930 x 120

fundația

TELEFONUL VÂRSTNICULUI, ȘI PENTRU BĂTRÂNII DIN ARGEȘ

Am primit pe adresa redacției un comunicat de presă cu informații despre Telefonul Vârstnicului.

Citiți și: PRINCIPESA MARGARETA, PRIMITĂ CU FLORI LA DACIA

Deși au trecut 6 luni de la lansarea acestuia, este posibil ca puțini dintre dumneavoastră, cititorii noștri, să fi auzit de el (chiar din graficele primite rezultă că în cele 6 luni doar 23 de argeșeni l-au apelat). Noi mărturisim că nu știam că există. Prin urmare, considerând că este un demers de toată lauda și util pentru bunicii sau părinții noștri, îl mediatizăm, cu date concrete, în cele ce urmează.

Telefonul Vârstnicului este prima linie telefonică gratuită și confidențială de informare, asistență și consiliere dedicată persoanelor de peste 65 de ani, operată de Fundația Principesa Margareta a României și finanțată de fundația unui operator de telefonie mobilă.

La numărul de telefon 0800.460.001 persoanele vârstnice primesc sfaturi și informații de la operatorii specializați în asistență socială ai Fundației Principesa Margareta a României. Această linie telefonică, lansată în septembrie 2015, este disponibilă de luni până vineri, între orele 8 și 20.

De asemenea, Telefonul Vârstnicului este un instrument util și pentru persoanele care vor să semnaleze situația unui vârstnic pe care îl cunosc. Mai exact, linia poate fi accesată și de către cei care doresc să anunțe un abuz sau o situație dificilă a unui bătrân. (Foto: jurnalspiritual.blogspot.ro)

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA