EcoMoto 930×122

dacia

PRINCIPESA MARGARETA, PRIMITĂ CU FLORI LA DACIA

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat Uzinele Dacia din Mioveni, la invitația președintelui-director general al Dacia, Nicolas Maure. Alături de Alteța Sa Regală s-au aflat reprezentanți ai Fundației Principesa Margareta a României.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Principesa a trecut în revistă departamentul Montaj din cadrul Uzinei Vehicule Dacia și departamentul Asamblaj Motoare H4 al Uzinei Mecanica și Șasiuri Dacia. Pe parcursul vizitei de săptămâna trecută directorii celor două uzine, Cornel Olendraru, directorul UVD, și Philippe Nottez, directorul UMCD, alături de șefii celor două departamente, au prezentat activitățile derulate de echipele lor și au răspuns întrebărilor Alteței Sale Regale. La finalul vizitei Principesa Moștenitoare a avut o scurtă întâlnire cu mai multe angajate din Departamentul Asamblaj Motoare H4, din partea cărora a primit un buchet de flori.

Precizăm că Dacia este unul dintre partenerii Fundației Principesa Margareta a României, susţinând din acest an programul naţional “Tinere Talente”. Tineri muzicieni și artiști plastici lipsiți de mijloacele financiare necesare dezvoltării carierei artistice beneficiază prin acest program de o bursă de 2.000 de euro, de mai multe sesiuni de mentorat, o tabără de creaţie la Tescani şi de evenimente de promovare a talentului individual. (Sursă: daciagroup.ro, foto: romaniaregala.ro)

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90