930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. A CĂZUT ÎNTR-O ȚEPUȘĂ

Accident în Pitești. A căzut într-o țepușă. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp la o curte a unei case de pe strada Dealurilor din zona Traian din Pitești.

Citiți și: Argeș: Accident cu două autoturisme implicate. Pericol de incendiu

În timp ce culegea strugurii din vița de vie urcat pe o scară, un bărbat în vârstă de 72 de ani s-a dezechilibrat și a căzut într-o țepușă din fier forjat a unui gard. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș s-au deplasat la fața locului. Bărbatul a fost găsit conștient. Țepușa i-a perforat abdomenul. A fost nevoie de tăierea acesteia. Rănitul a fost transportat la spital și va fi operat de urgență. Au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și modul de descarcerare, un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3