930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL

UPDATE: Accidentul a fost mortal. Persoana decedată, o femeie în vârstă de 64 de ani, era din Stâlpeni. Aflată la volanul unui autoturism Matiz, femeia ar fi încercat să întoarcă mașina, dar fără să se asigure. Autoturismul a fost lovit în plin de o autoutilitară Peugeot, condusă de un bărbat de 54 de ani din comuna Stoenești, Argeș. Femeia, găsită în stop cardio respirator, a fost descarcerată. Personalul medical de pe ambulanțe a încercat să o resusciteze, dar fără succes. A fost constatat decesul.

Citiți și: Tragedie: Soția unui pompier a murit în urma unui accident cumplit

O a doua victimă (un băiat în vârstă de 14 ani) a fost scoasă din mașină de către persoane de la fața locului, înainte de sosirea echipajului de descarcerare. Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel pe raza comunei argeșene Stâlpeni s-a produs în urmă cu puțin timp un grav accident de circulație. O persoană ar fi încarcerată.

Citiți și: Exclusiv. Au apărut imaginile. Accident LIVE, BMW-ul Poliției, zob!

La fața locului se deplasează la această oră o autospecială de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș (din Mioveni) și două ambulanțe. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3