EcoMoto 930×122

Pitesti

INVESTIȚIE LA ȘCOALA COPIILOR DE BANI GATA

Investiție la școala copiilor de bani gata. Municipalitatea va aloca o sumă importantă de bani pentru Școala ”Ion Pillat”, situată în zona centrală a orașului (instituția de învățământ este cunoscută pentru faptul că de ani de zile piteștenii cu o bună situație materială își duc aici copiii pentru studii).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Autorităţile locale din Piteşti au aprobat, în sfârşit, documentaţia pentru acoperirea terenului de sport de la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat” (fostă nr. 3).

Concret, este vorba despre o structură de tip balon care va fi montată pentru noul teren de sport amenajat la şcoala respectivă. A fost nevoie de reluarea procedurilor de licitaţie pentru balon deoarece firma care câştigase iniţial achiziţia publică nu a mai putut continua lucrările.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

A mai rămas doar de acoperit terenul, iar investiţia este de 289.000 de lei, cu tot cu TVA. Banii vor fi alocaţi de la bugetul local. Investiţia este începută de mai bine de un an şi jumătate! (Sursă foto: Facebook Școala Gimnazială ”Ion Pillat”)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90