930×122 CAPRA 5

concert

CONCERT ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI. CÂT COSTĂ

Concert în Piața Primăriei. În şedinţa în plen de mâine a Consiliului Local va fi aprobat bugetul de cheltuieli pentru ediţia 2017 a Zilelor Municipiului Pitești (20 şi 21 mai). Bugetul se ridică la 270.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Din această sumă, 200.000 de lei se vor cheltui pentru manifestări cultural-artistice (inclusiv pentru un concert muzical pentru tineri, care va avea loc în Piața Primăriei), lumini şi foc de artificii. Trupa sau artiștii care vor cânta, precum și ziua și ora de desfășurare a concertului urmează să fie stabilite.

Alți 20.000 de lei vor fi pentru organizarea unei mese festive şi cazarea invitaţilor.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

De asemenea, 19.000 de lei se vor aloca pentru premierea asociaţiilor de proprietari participante la concursul „Cea mai bine gospodărită asociaţie”. Premiul I (pe întreg municipiul) va fi de 2.500 de lei, urmând să fie acordate şi 11 premii pe cartiere, a câte 1.500 de lei fiecare.

Piteştiul sărbătoreşte luna viitoare 629 de ani de la prima sa atestare documentară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90