Donaris 930 x 122

euro 2024

Emoții la cote maxime în centru: Toată lumea, cu sufletul la gură! Mari vedete prezente

Emoții la cote maxime în centru: Toată lumea, cu sufletul la gură! Mari vedete prezente

Citiți și: Pitești. Petreceri fenomenale și majorate super tari, doar la Kaia Center Point

Astăzi, începând cu ora 19:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea te așteaptă în Piața Primăriei din Pitești pentru a urmări împreună meciul România – Olanda.

Evenimentul este organizat de echipa RadioAventura, care s-au urcat din nou în Autorulotele ZU și au ajuns la  Pitești pentru a susține echipa națională a României.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu Ștefania? Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

RadioAventura a adus bucurie și emoții fanilor fotbalului.

Echipa RadioAventura strigă ” Hai, România!” la Pitești.

Indiferent de emoțiile trăite, spiritul echipei și susținerea suporterilor rămân puternice.

Atmosfera din Piața Primăriei din Pitești este vibrantă și plină de energie, caracteristică adevăraților fani ai fotbalului.

Steagurile României flutură peste tot, iar mulțimea este îmbrăcată în culorile naționale, roșu, galben și albastru.

Entuziasmul se simte în aer.

 

Atmosfera rămâne una de unitate și solidaritate.

Fanii se adună pentru a împărtăși gânduri și emoții, bucurându-se de experiența comună și de spiritul de echipă.

Atmosfera meciului în Piața Primăriei din Pitești este un amestec dinamic de anticipare, tensiune, bucurie și sprijin necondiționat, transformând fiecare moment într-o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Emoții la cote maxime în centru: Toată lumea, cu sufletul la gură! Mari vedete prezente

Foto: Radio Zu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Copilot spune:

    Eram convinsa ca o sa câștigăm. Interesant cum una câte una echipele din est au pierdut și rămas acum in joc numai vesticele. Ca și cum doar ei știu fotbal, noi nu. Wodoo, magie, manipulare mentala, probabil chiar coruptie (meciuri vandute)……zambesc, habar n-am, dar zău de nu e bizar campionatul asta, un exemplu fiind meciul Slovacia -Anglia: 90 minute englezii gâște si brusc relanseaza jocul apoi in cateva minute mai marcheaza un gol. Hai, mă lasi…..
    M-am lecuit si de fotbal !!!
    Dar, Hai Baieti !!!! În definitiv sunteti romani de-ai noștri nu negrii adunați din toată Africa și cu aere de francezi….. da, am zis-o….. dar ăsta e adevărul. Nici nu va cuplați cu fotomodele și nici homo nu e vreunul. Baieti cumintii cu familii și copii !!!!
    Da, sa ne bucuram ca SUNTEM NORMALI !!!!

  • Cezar spune:

    Pacat ca la noi nu s-a facut un Fane Zone precum in alte orase din tara. Perimetru delimitat, terase, eventual tribune ca la ateneu, Food Zone si bauturi. La meciurile din grupe nu aveai de unde cumpara o apa, da pai o bere. Doar la acest meci cei de la Radio Zu au miscat ceva, in schimb primaria inca se gandeste la alegeri. Organizare si viziune ZERO. Defapt, la fel ca in restul orasului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3