EcoMoto 930×122

demisie

DEMISIE BOMBĂ DIN PNL ARGEȘ!

Demisie bombă din PNL Argeș! Un important lider al filialei liberale condusă de Adrian Miuțescu a părăsit partidul. Olimpia Doru, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Argeş, care provenea din fostul PDL, şi-a dat demisia din Partidul Național Liberal.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

„Decizia mea este irevocabilă! Am spus ce am avut de spus în interiorul PNL. Motivele le voi ţine pentru mine.”, declară Olimpia Doru pentru ePitești. Ea nu precizează dacă pe viitor va mai face sau nu politică.

În urma demisiei sale din PNL, având în vedere statutul aleșilor locali, Olimpia Doru îşi va pierde funcţia de consilier judeţean. Locul ei în Consiliu, din partea PNL, ar urma să fie luat de profesorul Gheorghe Bănică, de la Universitatea de Stat din Piteşti.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

Amintim că Olimpia Doru este vicepreşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90