New Profesional Consult 930 x 122

online

„TREBUIE SĂ-ȚI PĂZEȘTI COPILUL SĂ NU-I INTRE GÂNDACI ÎN GURĂ!”

În contextul problemelor medicale din ultimele zile care au afectat mai mulți bebeluși din județul Argeș, pe internet a apărut o petiție online intitulată „Respect pentru copii (Spitalul de Pediatrie Pitești)”.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

„Pentru că suntem oameni și ar trebui să ne respectăm, pentru că suntem părinți și ne dorim pentru copiii noștri îngrijiri medicale de înaltă calitate, ceea ce lasă de dorit. Este de nedescris cum se prezintă Spitalul de Pediatrie! Internezi copilul și trebuie să ai grijă și să-l păzești toată noaptea ca să nu-i intre gândacii în gură! Te internezi cu ceva și te externezi cu Klebsiela… Oare în ce secol trăim? Ce servicii medicale oferiți cetățenilor?”, scrie unul dintre semnatarii petiției online.

Alte comentarii:

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

„Este strigător la cer ceea ce se întâmplă în acest spital, al groazei pot să spun! Sunt mamă și sunt îngrijorată pentru bieții copii care mor cu zile și nu au nicio șansă la viață în sistemul ăsta groaznic.”

„Azi-dimineață am plecat din spital pe semnătură. E cumplit ce este în spital: câte 2 copii în pat sau 11 în salon cu 8 paturi!!! Personalul nu face față și nici spitalul nu face față la cererile de internare.”

„Nu de puține ori am fost internați la acest ,,renumit” spital. E jalnic, mizerie, gălăgie, nu are de niciunele! Am fost internați cu una, am plecat cu alta…. Am fost internați și am plecat la cerere pentru că nu depistau ce are copilul.”

„Nu pot spune decât Mizerie! Mizerie și gândaci… Am fost internată anul trecut, în martie, cu băiețelul meu și noaptea umblau gândacii pe pereți, peste tot. Nu am dormit 3 nopți la rând pentru că am stat să-mi păzesc copilul de gândaci pentru că se urcau și în pat. I-am spus „doamnei” care făcea „curat” că sunt gândaci și mi-a răspuns pe un ton ridicat că nu are cum să fie adevărat, că ele fac „curat” în fiecare zi și e de atâția ani în spital și nu a văzut niciunul.”

Petiția, care până acum a adunat aproape 1.000 de semnături, poate fi semnată aici: http://www.petitieonline.com/forum/157119/start/0.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • nelu spune:

    D-nilor luat masuri acum ca e groaza ce se poate gasi in acest spital.
    Schimbati pe aceasta D-na Directoare care ia spaga pentru examenul care are loc in luna Martie (asistente medicale)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3