New Profesional Consult 930 x 122

ciobotaru julieta

DIAGNOSTIC GRAV. UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Diagnostic grav. Un copil are nevoie de ajutor. David Ciobotaru are doar 3 ani şi este din oraşul Mioveni. Copilul a fost diagnosticat recent cu un handicap grav, pentru care necesită o intervenţie la nivelul creierului: epilepsie intractabilă şi retard mintal sever.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Intervenţia se poate face la Brain Institute, din Bucureşti, un centru specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Pentru o astfel de operaţie este nevoie de mulţi bani, la fel şi pentru tratament (10.000 de lei), bani pe care familia lui David nu şi-i poate permite.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Luni, 10 aprilie 2017, de la ora 18, la Centrul Cultural Mioveni se va organiza pentru micuţ un spectacol caritabil. Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a instituției, acolo unde va fi amplasată şi o urnă pentru donații. Vor evolua elevii şi profesorii Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti. Intrarea va fi liberă.

Iată și contul dechis la BRD în care se pot face donaţii: RON: RO88BRDE030SV69750800300. Titularul contului este Ciobotaru Julieta.

David şi familia sa vă mulţumesc anticipat pentru tot ajutorul pe care-l vor primi de la dumneavoastră.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90