Donaris 930 x 122

cancer

MULTĂ PUTERE, CRISTINA!

Multă putere, Cristina! Cristina Manea, tânăra mamă din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a plecat azi-dimineață, cu o ambulanță privată, către Franța. Îi este alături soțul.

Citiți și: BOLILE FAC PRĂPĂD ÎN ARGEȘ

Piteșteanca este așteptată la clinica Centre Leon Berard din Lyon mâine, 6 noiembrie, în jurul orei 16.

În urmă cu trei luni, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp după aceea doctorii au diagnosticat-o cu cancer. Starea tinerei s-a degradat de la o zi la alta, ea trecând deja printr-o etapă de chimioterapie.

Citiți și: CRISTINA MANEA A MURIT

Un medic de la Spitalul „Sfânta Maria” din București i-a recomandat un tratament care costă 70.000 de euro. În urma tratamentului, șansele de supraviețuire ar fi de 50%. Banii s-au strâns, ba chiar mai mult de 70.000 de euro, grației donațiilor și a evenimentelor caritabile organizate special pentru Cristina Manea.

Recent, familia a primit și mult așteptata confirmare de la clinica din Franța. Acolo piteșteanca va fi investigată medical și, în funcție de rezultatele analizelor, va urma tratamentul care îi poate salva viața.

Echipa ePitești îi transmite multă sănătate și multă putere să treacă cu bine peste acest episod cumplit al vieții sale.

Biroul de Credite
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066