930 x122 grota rece

cancer

MULTĂ PUTERE, CRISTINA!

Multă putere, Cristina! Cristina Manea, tânăra mamă din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a plecat azi-dimineață, cu o ambulanță privată, către Franța. Îi este alături soțul.

Citiți și: Povestea dramatică a unui tânăr fotbalist!

Piteșteanca este așteptată la clinica Centre Leon Berard din Lyon mâine, 6 noiembrie, în jurul orei 16.

În urmă cu trei luni, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp după aceea doctorii au diagnosticat-o cu cancer. Starea tinerei s-a degradat de la o zi la alta, ea trecând deja printr-o etapă de chimioterapie.

Citiți și: O mare artistă este pe moarte. Mesaj sfâșietor: „Își trăiește ultimele clipe!”

Un medic de la Spitalul „Sfânta Maria” din București i-a recomandat un tratament care costă 70.000 de euro. În urma tratamentului, șansele de supraviețuire ar fi de 50%. Banii s-au strâns, ba chiar mai mult de 70.000 de euro, grației donațiilor și a evenimentelor caritabile organizate special pentru Cristina Manea.

Recent, familia a primit și mult așteptata confirmare de la clinica din Franța. Acolo piteșteanca va fi investigată medical și, în funcție de rezultatele analizelor, va urma tratamentul care îi poate salva viața.

Echipa ePitești îi transmite multă sănătate și multă putere să treacă cu bine peste acest episod cumplit al vieții sale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3