EcoMoto 930×122

fc arges

ACUM: DECIZIE ISTORICĂ PENTRU FC ARGEȘ

Acum: decizie istorică pentru FC Argeș. Reunit în ședință extraordinară în plen, Consiliul Local Pitești a adoptat acum câteva minute o Hotărâre importantă pentru viitorul fotbalului argeșean.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Cu unanimitate de voturi, consilierii au aprobat transferarea brandului FC Argeş, recent cumpărat de Primărie, către SCM Piteşti, echipa de fotbal a municipalităţii, care a promovat în Liga a II-a.

Practic, odată cu adoptarea acestei Hotărâri, SCM Pitești a devenit FC Argeş.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În aceste zile, urmează înscrierea noului FC Argeș la Federația Română de Fotbal, ultima procedură necesară în acest caz.

Președinte al clubului este Cristian Gentea, consilier local PSD, care era președinte al Consiliului de Administrație al SCM Pitești.

După cum v-am informat, Adunarea Generală a Creditorilor a acceptat oferta făcută săptămâna trecută de Consiliul Local Pitești pentru cumpărarea brandului FC Argeş, respectiv suma de 550.000 de lei plus TVA.

Clubul FC Argeş a intrat în faliment la scurt timp după scandalul „Mită pentru arbitri”, în care a fost implicat fostul patron Cornel Penescu, brandul ajungând în mâinile unui administrator judiciar. De-a lungul timpului, pentru vânzarea brandului au fost organizate peste 40 de licitații, dar abia zilele trecute s-a ajuns la un acord.

Amănunte despre renașterea lui FC Argeș, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3