Donaris 930 x 122

nou

ÎN PITEȘTI AR PUTEA FI CONSTRUIT UN NOU STADION

Piteştiul ar putea avea un nou stadion de fotbal, anunță viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Municipalitatea dispune de 130 de hectare de teren nu departe de Arpechim pe care ar putea fi construit stadionul și un parc industrial. Suprafața a intrat în proprietatea municipalității prin hotărâre judecătorească, la capătul unui proces cu o firmă furnizoare de gaze care ceruse terenul, fără succes în justiție, în contul unei datorii pe care o avea de recuperat de la fosta societate de termoficare a Piteștiului.

„Vom face un parc industrial, dar câteva hectare de teren le putem aloca şi pentru un stadion nou. Există discuţii în acest sens. Stadionul „Nicolae Dobrin” este vechi şi amenajat acum mai mult pentru competiţii de atletism.”, afirmă Cornel Ionică.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Investiția se află, deocamdată, la stadiul de intenție. Nu există un proiect cu date precise despre felul în care ar urma să arate posibilul viitor stadion. Viceprimarul se rezumă să spună că, în cazul în care intenția se va materializa, stadionul va fi unul modern și destinat exclusiv fotbalului. Din punct de vedere sportiv, investiția încă nu se justifică ținând cont de faptul că Piteștiul are doar echipă de Liga a III-a.

Amintim că municipalitatea are în plan şi construirea unei săli polivalente în zona străzii Basarabia, stradă care face legătura între cartierele Craiovei şi Prundu. Detalii despre proiectul viitoarei săli polivalente puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/asa-va-arata-sala-polivalenta-din-pitesti-galerie-foto/. (Foto: Stadionul „Nicolae Dobrin”)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3