930×122 CAPRA 5

baschet

UN BASCHETBALIST SÂRB A VENIT LA ECHIPA DIN PITEŞTI. A CÂŞTIGAT TITLUL ÎN UNGARIA!

Echipa de baschet BCM U Piteşti anunţă că a ajuns la un acord cu Radenko Pilcevic, jucător sârb care a câştigat titlul anul trecut în Ungaria, cu formaţia Szolnoki Olaj.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Noul jucător al echipei antrenate de Hristu Şapera s-a născut pe 15 decembrie 1986, măsoară 1, 88 de metri şi cântăreşte 85 de kilograme.

În campionatul Ungariei Radenko Pilcevic a înregistrat medii de 5, 3 puncte, 1, 8 recuperări, 2, 4 pase decisive, 1, 1 intercepţii şi 1, 5 posesii pierdute. În ediţia 2013/2014 Pilcevic a jucat şi în Serbia, la Radnički Kragujevac (oraş care este înfrăţit cu municipiul Piteşti). De-a lungul carierei sale el a mai trecut pe la formaţii precum Zeleznicar Cacak, Ribnica, Crnokosa Kosjeric, Proleter Naftagas, Borac Cacak, Mitteldeutscher BC, Gießen 46ers, Feni Industries şi Crnokosa Kosjeric.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90