930×122 CUMPANA 5

baschet

PETIȚIE PENTRU UN TEREN DE BASCHET LA CÂMPULUNG

„Cum ar fi un teren de baschet în aer liber în Câmpulung, Argeș?”, își începe petiția online un tânăr din Muscel care crede că o astfel de investiție ar fi mai mult decât necesară.

Citiți și: Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la „Aripi” Pitești!

„Câţi nu şi-ar dori să meargă la Bucureşti să vadă Sala Polivalentă? Câți nu şi-ar dori să intre în sala din Trivale (Pitești). Sau câți n-ar vrea să-şi vadă părinţii din tribună cum îi susţin la cel mai imporant meci/concurs al lor? Câți n-ar vrea să evadeze de stresul de acasă timp de două-trei zile?

Dar întrebarea este unde? Unde ne putem antrena? Unde ne putem desfăşura activitatea sportivă fie ea de o performanță sau pur şi simplu pentru o rutină către un stil de viaţă sănătos? Răspunul este că în prezent în Câmpulung nu ai unde. Nu avem niciun teren de baschet special amenajat în aer liber.

Citiți și: Pitești. Parcare într-un mare cartier. O parte din teren a costat 8000 de euro

Singurele locuri accesibile din acest oraș, şi spun asta cu o anumită greutate, sunt de fapt terenurile din cadrul unităţilor de învăţământ. Terenurile de baschet sunt o sursă de distracție pe timpul verii și în afara acesteia. Oamenii de toate vârstele se pot bucura de terenurile în aer liber, motiv pentru care orașul Câmpulung Muscel din județul Argeș are nevoie de această sursă. Vă invităm să vă alăturați demersului nostru prin semnarea acestui pețiții pentru a fi adusă la cunoștința autorităților de resort spre a fi analizat”, spune tânărul în expunerea sa de motive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90