New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ELEVI DIN ARGEŞ ŞI-AU PROVOCAT RĂNI

Elevi din Argeş şi-au provocat răni. Elevi de la două şcoli din judeţul Argeş, băieţi şi fete, şi-au provocat acasă răni pe braţe sau pe picioare.

Citiți și: A nins în Argeș!

Este vorba de 9 elevi de la Şcoala Gimnazială „Carol I” din municipiul Curtea de Argeş şi de un altul de la Şcoala din comuna Hârtieşti. Elevii din Curtea de Argeş şi-ar fi provocat tăieturile cu lamele unor ascuţitori.

Rănile sunt superficiale, nefiind nevoie de spitalizarea minorilor.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Poliţia Argeş a declanşat o anchetă, după ce a primit sesizări din partea celor două şcoli. La fel şi conducerile unităţilor de învăţământ. În urma anchetei oamenii legii vor stabili dacă gestul elevilor reprezintă un act de teribilism sau o consecinţă a jocului „Balena albastră”, joc de pe internet creat în Rusia, deosebit de periculos pentru adolescenţi. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3