930×122 CAPRA 5

cnair

VESTEA ZILEI: TRANSFĂGĂRĂȘANUL, REDESCHIS!

Transfăgărășanul, redeschis! În această dimineață, la ora 7, pe Transfăgărășan s-a redeschis circulația rutieră și pe sectorul închis pe timp de iarnă, între Piscu Negru (km 104+000) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800).

Citiți și: Breaking. Anunțul momentului: Drum Expres între Pitești și Mioveni

Anunțul îl face Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21 și 7, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute care pot pune în pericol siguranța participanților la trafic.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Redeschiderea completă a Transfăgărășanului se face cu două săptămâni mai devreme fața de data de 1 iulie prevăzută în Regulamentul de funcționare al drumului.

Măsura a fost luată în urma reviziei speciale făcută de CNAIR ieri, 15 iunie.

Amintim că zilele trecute în Argeș s-a dus o adevărată luptă pentru redeschiderea completă a drumului mai devreme. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3