930×122 CAPRA 5

Arges

CIOLOȘ VINE ÎN ARGEȘ – PROGRAMUL VIZITEI

Cioloș vine în Argeș. Prim-ministrul Dacian Cioloș se va afla sâmbătă, 27 august 2016, în Curtea de Argeș. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de prefectul Cristian Soare. Premierul va participa la ceremoniile militare și religioase organizate de Guvern în Curtea de Argeș cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la intrarea țării noastre în Primul Război Mondial.

Citiți și: A nins în Argeș!

De la ora 11 vor fi depuse coroane de flori la Cimitirul Eroilor (cimitir în care și-au găsit locul de odihnă veșnică, deopotrivă, militari români și germani cazuți la datorie în anul 1916 în luptele din zona Curtea de Argeș), iar la 11:30 Dacian Cioloș și ceilalți oaspeți vor fi primiți la Palatul Episcopal de ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. Vizita oficială se va încheia cu o slujbă de pomenire și aprinderea de candele la mormântul regelui Ferdinand.

La eveniment vor lua parte și atașați militari și reprezentanți ai ambasadelor la București ai Germaniei și Austriei și ai Casei Regale.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90