930×122 CAPRA 5

Arges

COD GALBEN ÎN ARGEȘ

Ploi importante cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană înaltă anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Va fi cod galben de mâine, 3 mai, de la ora 9, și până miercuri, 4 mai, la ora 21. Codul vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit ANM, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali în intervalul menționat vor fi ploi pe arii extinse, temporar mai intense, astfel că se vor cumula local cantităţi de apă de peste 20 – 30 l/mp şi izolat de peste 50 l/mp. La altitudini mai mari de 1.700 de metri, în special în Carpaţii Meridionali, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare.

În zonele atenţionate vântul va prezenta temporar intensificări, cu viteze de 55 – 65 km/h, iar la munte rafalele vor depăşi 70 km/h.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

ANM mai precizează că în sudul, sud-estul şi centrul ţării valorile termice diurne vor caracteriza o vreme rece pentru această perioadă din an.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3