EcoMoto 930×122

auto

FURT DIN AUTOTURISM ÎN MERIȘANI – AUTORUL E MINOR

Un piteștean în vârstă de 40 de ani a sesizat ieri Poliția argeșeană cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au furat din autoturism trei telefoane mobile.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Furtul a avut loc în timp ce autoturismul era parcat în comuna Merișani.

La scurt timp după reclamația primită polițiștii din Bascov, care au preluat cazul, au dat de urma prezumtivului autor. Individul este minor, are 17 ani, și domiciliază în comuna argeșeană Băiculești.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Polițiștii au făcut dosar penal pentru furt și au recuperat prejudiciul. Toate în valoare de circa 2.900 de lei, telefoanele mobile i-au fost înapoiate păgubitului.

Numărul minorilor care fură din autoturisme a crescut îngrijorător. Detalii despre un alt caz, de această dată din Pitești, puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/iti-faci-cruce-7-minori-au-spart-o-masina-popa-sapca/. (Foto Arhivă: aradon.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90