Donaris 930 x 122

micesti

INCREDIBIL! PRIMAR ACUZAT CĂ A LOVIT INTENȚIONAT CU MAȘINA UN POLIȚIST LOCAL

Scene incredibile în această dimineață în parcarea Primăriei Pitești! Protagoniști au fost primarul comunei argeșene Micești, Dumitru Voicu, și polițistul local Cristian Bădiță.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, colegul său l-a oprit pe primar după ce acesta ar fi intrat pe interzis la volanul unui autoturism. Polițistul local i-ar fi cerut primarului documentele pentru identificare, moment în care Voicu ar fi devenit recalcitrant. Deși i s-ar fi pus în vedere să rămână pe loc, primarul ar fi închis portiera și ar fi dat cu spatele, lovindu-l pe polițistul local, care a căzut la pământ.

La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD, care l-a transportat pe polițist la Spitalul Județean de Urgență cu dureri la coloana vertebrală și cu leziuni la genunchiul piciorului drept. Precizăm că, potrivit lui Bogdan Aristănțoiu, în urmă cu doar două luni polițistul suferise o operație la coloană. Din fericire, rănile nu au fost grave. Victima a ajuns ulterior la Poliția Rutieră Pitești pentru declarații.

Citiți și: Primar prins băut la volan. A mâncat zăpadă ca să îi scadă alcoolemia

Primarul Dumitru Voicu s-ar fi ales cu dosar penal pentru ultraj și vătămare corporală. (Foto: Arhivă)

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90