NOR CURIER 930X122

bărbat

politia

INDIVID PERICULOS, REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI INCENDIERE

Un individ violent, în vârstă de 41 de ani, din comuna argeșeană Moșoaia, a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei anchete a polițiștilor piteșteni de la Secția 3. Bărbatul urma să fie prezentat astăzi la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Individul este acuzat de violenţă în familie, de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Potrivit Poliției, în ultima lună, în mod repetat, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția și fiica, minoră.

Mai mult, este suspectat că în noaptea de 27 spre 28 mai ar fi incendiat intenționat o croitorie, acolo unde lucrează și soția lui. Croitoria este situată pe bulevardul Libertății din cartierul piteștean Trivale. Au ars o dependinţă şi mai multe articole textile. La eveniment a intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bărbatul și soția lui se află în proces de divorț.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3