EcoMoto 930×122

biciclist

ÎNFIORĂTOR! BICICLIST LOVIT DE TIR PE DN 65 PITEȘTI-SLATINA!

Un grav accident de circulație a avut loc aseară, în jurul orei 23:30, pe drumul național 65 Pitești-Slatina. Mai exact, accidentul s-a produs pe raza localității Lăngești (comuna Lunca Corbului).

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Un TIR condus de un constănțean de 46 de ani a acroșat un biciclist care se deplasa pe marginea părții carosabile, bicicleta nefiind semnalizată corespunzător,după care a intrat într-un cap de pod. Biciclistul, în vârstă de 65 de ani din Lunca Corbului, a suferit răni grave.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, la această oră circulația auto în zonă se desfășoară doar pe o bandă, alternativ, din cauza TIR-ului care a blocat cealaltă bandă de mers (banda către Slatina). Centrul Infotrafic atrage atenția că în momentul în care autovehiculul va fi tractat este posibil ca traficul rutier să fie întrerupt total. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Trafic blocat pe DN 7. Accident cu un TIR și o mașină!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90