SMART KIDS 930X122

Arges

NU SCĂPĂM DE CĂLDURĂ! VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 iulie-9 august).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM estimează că vremea va fi călduroasă pe tot parcursul intervalului, iar până pe 30 iulie va fi caniculară, mai ales în zona de de câmpie, cu o medie de 36 de grade Celsius a temperaturilor maxime.

Potrivit ANM, în jurul datei de 1 august regimul termic va marca o uşoară scădere şi se va caracteriza prin valori medii de 32-33 de grade, pentru ca apoi să crească din nou, spre 36 de grade, pe 3 august.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Ulterior, până la sfârşitul perioadei de prognoză, temperaturile diurne nu vor mai avea variaţii semnificative şi se vor situa în jurul valorii medii de 34 de grade.

Mediile temperaturilor minime nocturne va fi de 19-20 de grade Celsius în ultimele nopţi ale lunii iulie, iar în a doua săptămână de prognoză vor marca o uşoară scădere, către 18 grade la finalul intervalului.

Ploi de scurtă durată, anunță ANM, se vor semnala local în jurul date de 31 iulie, în timp ce în restul intervalului averse, dar în general slabe cantitativ și doar izolat, vor fi posibile cel mai probabil în jurul datei de 4 august.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3