NOR CURIER 930X122

graţiere

O NOUĂ ZI DE PROTEST ÎN PITEȘTI

UPDATE: Protestatarii au spart cordonul de jandarmi și au intrat în marș pe bulevardul Republicii. În cele din urmă, manifestanții, forțați de barajul făcut de oamenii de ordine, s-au întors către Centru și continuă protestul. Nu au mai putut mărșălui ca aseară până în zona de Nord – Găvana a orașului.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

O nouă zi de protest în Pitești. În Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului are loc la această oră un nou protest.

Manifestanții au obținut autorizație pentru a protesta pe traseul Piața ”Milea” – Piața Primăriei pe Strada Mare (exclusiv pietonală) pentru această seară, dar și pentru următoarele opt zile, în fiecare zi până la ora 23.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Persoanele strânse în centrul Piteștiului scandează, printre altele, ”Jos Guvernul!”, Jos Dragnea!”, ”Hoții, hoții!” și „DNA să vină să vă ia!”.

Reamintim că motivul protestului îl reprezintă adoptarea de către Guvern a proiectului de lege cu privire la graţiere şi, mai ales, a ordonanţei de urgență referitoare la modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală și maniera în care au fost adoptate. Detalii despre protestul care a avut loc și ieri în Pitești, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90