New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

DA SAU NU? PROPUNERE: STUDENȚII DIN PITEȘTI, GRATUITATE PE AUTOBUZE

Știrea publicată ieri despre proiectul prin care consilierul municipal PNL Mihail Tudor propune ca elevii de la unitățile de învățământ din Pitești să circule gratuit cu autobuzele Publitrans a stârnit un mare interes.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Propunerea a fost și este intens comentată pe rețelele de socializare. Majoritatea opiniilor sunt pozitive, în favoarea proiectului. Există, însă, și păreri potrivit cărora este doar o propunere cu iz electoral (peste mai puțin de un an vor fi alegeri locale) și care nu poate fi susținută din punct de vedere financiar.

Sunt și persoane care spun că inițiativa ar trebui extinsă și la studenții care învață în Pitești, indiferent dacă sunt sau nu piteșteni. „Studenţii de ce nu pot beneficia de abonamente gratuite? Mai ales cei care nu realizează venituri.”, întreabă o cititoare.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

„Am în vedere și o asemenea hotărâre. Voi vedea câți studenți sunt în Pitești și ce ar însemna o astfel de măsură din punct de vedere al costurilor pentru buget, dacă poate fi susținută financiar.”, răspunde Mihail Tudor.

Despre proiectul care prevede gratuitate pentru elevii de la școlile și liceele din Pitești pe transportul în comun din oraș, (re)citiți aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/ce-parere-aveti-proiect-toti-elevii-din-pitesti-gratis-cu-autobuzul/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3