930 x122 grota rece

bratianu

TAXIMETRIȘTII PIRAT DE LA CINEMA „BUCUREȘTI”, BLOCAȚI CU BARIERA

Viceprimarul Laurenţiu Zidaru anunță că municipalitatea piteșteană are în plan montarea unei bariere pe Calea Bucureşti la intrarea pe străduța pe care se află cinematograful „Bucureşti”.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

În acest fel, spune Zidaru, în zonă ar urma să aibă acces, cu cartelă, doar mașinile riveranilor, iar taximetriştii pirat ar fi ţinuţi la distanţă. Pentru asta se vor face simulări.

„Poliţia Locală veghează permanent şi le dă deseori amenzi celor care transportă ilegal persoane în diverse localităţi.”, afirmă viceprimarul.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

În ciuda amenzilor invocate de Laurențiu Zidaru, șoferii din zona cinematografului „Bucureşti” fac în continuare ilegal, cu mașinile proprietate personală, curse de transport de călători în localităţile limitrofe Piteștiului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90