EcoMoto 930×122

accidente

AccidentIMEP05

TERIBIL! COPIL DE 11 ANI GRAV RĂNIT ÎNTR-UN ACCIDENT!

Accidentele de circulație „curg” ca pe bandă rulantă pe șoselele din Argeș. Din păcate, după cum am atenționat și cu alte ocazii, a crescut numărul minorilor care au de suferit de pe urma accidentelor. Ieri doi minori au căzut victime unor astfel de evenimente rutiere.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un copil de 11 ani a fost grav rănit într-un accident produs în dreptul comunei Slobozia. Potrivit Poliției Argeș, copilul, probabil în joacă, a tras de volanul autoturismului în care se afla ca pasager pe locul din față, din dreapta. Șoferul, lipsit de experiență, un tânăr de doar 18 ani, a pierdut complet controlul asupra direcției de mers. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț de la marginea drumului. Pentru că starea copilului era gravă, acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din București. În accident au mai fost răniți, dar ușor, șoferul și un pasager de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 22 de ani din orașul Mioveni.

Un al doilea accident în care victimă a fost un minor a avut loc în municipiul Curtea de Argeș. Un conducător auto de 42 de ani din comuna Băiculești a lovit cu mașina o adolescentă de 16 ani, dintr-o comună din județul Teleorman. Fata, care a fost rănită ușor, traversa strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului. Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști. În ambele cazuri conducătorii auto s-au ales cu dosare penale. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90