EcoMoto 930×122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: APARTAMENT ÎN FLĂCĂRI LA MOBILUX

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul 6 al blocului din zona Mobilux, din centrul Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

La fața locului se deplasează echipaje de pompieri și ambulanțe SMURD. Potrivit primelor informații, o persoană care se afla în apartament a fost evacuată. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

UPDATE: Incendiul a fost lichidat de pompieri. S-a intervenit cu echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă, cu două ambulanțe SMURD și o autoscară. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, proprietarul apartamentului, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, cu arsuri superficiale pe față și mâini. A ars o bună parte din mobilierul din bucătărie și sufragerie. Încă nu se cunoaște cauza incendiului. Zeci de persoane din bloc au fost evacuate. O femeie a primit îngrijiri medicale pentru atac de panică.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează: „Peste 25 de pompieri militari cu trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și două ambulanțe SMURD au intervenit la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc cu 10 etaje. Toți locatarii au fost evacuați de către echipaje de pompieri, jandarmi, polițiști și polțiști locali. Proprietarul apartamentului de unde a izbucnit incendiul a suferit arsuri ușoare și a fost preluat de un echipaj al Ambulanței, iar o femeie care prezenta atac de panică a primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD. Interventia a fost îngreunată de accesul dificil în zonă al autospecialelor și de fumul dens degajat de incendiu.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3