930×122 CAPRA 5

incendiu

(VIDEO) UPDATE – RĂZBOIENI: BĂRBAT INTUBAT

UPDATE – Războieni: bărbat intubat. Incendiul a izbucnit în balconul apartamentului, apartament situat la parter. Au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un altul cu autoscară mecanică și două echipaje cu ambulanță SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești. În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Au fost evacuați locatarii din bloc.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Pompierii au găsit în apartament un bărbat în stare de inconștiență, proprietarul, în vârstă de 50 de ani. Bărbatul s-a intoxicat cu fum. A fost intubat și transportat cu ambulanța la spital. Au ars mobilierul din balcon și astereala acoperișului balconului pe o suprafață de 7 mp. Incendiul a pornit de la un cablu electric deteriorat conectat la o priză.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Un alt incendiu s-a produs cu puțin timp în urmă în Pitești, de această dată într-un apartament de bloc de pe strada Independenței din cartierul Războieni. Apartamentul este situat în blocul C 1, la scara A. Amănunte și imagini de la fața locului, în curând. Amintim că în urmă cu doar câteva minute pompierii au intervenit și pe strada Bănănăi. Detalii, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90