930 x122 grota rece

Arges

PROGNOZA_METEO

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

În urmă cu câteva minute Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (31 august-13 septembrie).

Citiți și: A nins în Argeș!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că vremea se va menţine călduroasă, local caniculară în orele amiezelor, aproape pe tot parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză. Astfel, între 31 august şi 5 septembrie media temperaturilor maxime va fi de aproximativ 34 de grade Celsius, iar a minimelor, de 18-19 grade.

În perioada 6-13 septembrie, însă, regimul termic va scădea uşor şi treptat, spre valori apropiate de cele normale pentru această dată: maxime diurne de 24-25 de grade Celsius şi minime nocturne de 12-13 grade.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de redusă şi doar pe 7 şi 8 septembrie se vor semnala ploi, dar slabe și pe arii restrânse, informează ANM.

Pe aceeași temă, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alerta-meteo-2-zile-de-canicula-in-arges/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90