EcoMoto 930×122

chiulangii

ZECI DE CHIULANGII, PRINȘI DE POLIȚIE ÎN BARURI SAU LA BILIARD

În perioada 19-23 ianuarie polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea și combaterea absenteismului școlar și au făcut verificări la agenții economici cu sediul în zonele adiacente unităților de învățământ, a anunțat în urmă cu puțin timp Poliția județului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cu această ocazie, polițiștii au găsit 60 de elevi care absentau nejustificat de la orele de curs. De asemenea, au verificat 27 de societăți comerciale și au dat 5 amenzi, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea legii referitoare la comercializarea băuturilor alcoolice.

Polițiștii argeșeni vor acționa în continuare în zonele din vecinătatea școlilor și a liceelor, în baruri, puburi și agenții de pariuri sportive pentru depistarea chiulangiilor. (Foto: politiaarges.ro)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90