930 x122 grota rece

accident

ULTIMA ORĂ: ACCIDENT FOARTE GRAV ÎN MIOVENI

Un accident teribil a avut loc astăzi loc în orașul argeșean Mioveni după ce un șofer de 23 de ani. care conducea un BMW cu viteză mare, a intrat pe contrasens, izbind în plin un alt autoturism. În urma coliziunii două persoane din mașina care circula regulamentar au murit pe loc, iar o fetiță, în vârstă de 13 ani, a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Accidentul s-a produs în zona A-urilor.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Autoturismul lovit, marca Dacia Solenza, este de nerecunoscut, dat fiind faptul că acesta a fost distrus în întregime. Șoferul BMW-ului, care intrase pe contrasens, are răni grave, iar pasagerului care se afla în mașină i-au fost zdrobite picioarele. Ambii au fost, de asemenea transportați de urgență la spital.

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Argeș, șoferul BMW-ului nu a adaptat viteza în curba, destul de periculoasă, de pe strada Logofăt Mihoveanu. IPJ Argeș a pornit o anchetă pentru stabilirea cauzei accidentului, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele tânărului vitezoman. (Sursă: Gazeta de Mioveni)

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90