NOR CURIER 930X122

cornel ionica

(VIDEO) AVERTISMENT ÎN CENTRU: ”VOM APLICA LEGEA!”

Avertisment în Centru: „Vom aplica legea!”. La sfârșitul anului 2016, municipalitatea promitea ferm că dughenele de pe strada Griviței din zona centrală a Piteștiului vor dispărea. Termenul anunțat era noiembrie 2017, atunci când expiră contractele dintre Primăria Pitești și comercianți. Își menține Primăria hotărârea de a face ordine?

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Chestionat acum pe această temă de ePitești, primarul Cornel Ionică își menține decizia, dar cu un amendament, și spune că ”dughenizarea” zonei centrale va fi stopată.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

”În noiembrie expiră contractele, sigur că nu le vom prelungi și vom aplica legea, pentru că foarte mulți cetățeni ne-au sugerat lucrul acesta. Vrem să rezolvăm problema.”, declară primarul Piteștiului.

În același timp, însă, Cornel Ionică afirmă că proprietarilor chioșcurilor din zonă li se va mai da timp suplimentar pentru a-și strânge definitiv marfa: chiar și două luni (prea mult, spunem noi!). ”Din decembrie sau ianuarie tarabele nu vor mai exista, le dăm un termen.”, susține primarul.

De ce mai e nevoie de un termen suplimentar în condițiile în care de anul trecut se știe ce va urma? Sperăm că aspectul de talcioc al zonei centrale a municipiului va dispărea odată cu încetarea contractelor comercianților.

Vă reamintim că publicația noastră a atras de nenumărate ori atenția asupra acestui subiect. Un exemplu, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3