930 x122 grota rece

imunoglobină

(VIDEO) PARADĂ PE STRADA MARE. PREMIERUL „IMUNOGLOBINĂ”, PE MUZICĂ DE FANFARĂ

În centrul Piteștiului a început tradiționala ”paradă a florilor”. Parada, care precede deschiderea oficială a ediției cu numărul 41 a Simfoniei Lalelelor, are loc pe Strada Mare, pietonală, pe traseul Piața Primăriei – Casa Cărții (locul care va găzdui expoziția dendro-floricolă).

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Ca de obicei, parada include și trei care alegorice. Aflându-ne în Anul Centenarului Marii Uniri, tema principală aleasă de organizatori este România. Ulterior defilării, carele alegorice vor fi expuse, pe toată durata Simfoniei, în zona centrală a orașului:

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

La paradă participă copii de grădiniță și elevi, însoțiți de cadre didactice:

În Piața Primăriei s-a adunat lume multă. Public este și pe scările de la Curtea de Apel Pitești:

Printre invitații din acest an se numără și prim-ministrul „imunoglobină” Viorica Dăncilă, care participă la eveniment. Printre altele, este prezentă și Carmen Dan, ministrul de Interne. Ambele, „protejatele” lui Liviu Dragnea, care, deși invitat în calitate de președinte al Camerei Deputaților, nu a venit la deschiderea Simfoniei Lalelelor.

Intrarea premierului „imunoglobină” și „douăzeci-douăzeci” în Piața Primăriei s-a făcut pe muzică de fanfară:

Vă reamintim că mâine seară, cu ocazia Simfoniei Lalelelor, în Piața Primăriei vor concerta Irina Rimes și Andra. Programul complet al ediției 2018 a Simfoniei Lalelelor, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3