Donaris 930 x 122

imunoglobină

(VIDEO) PARADĂ PE STRADA MARE. PREMIERUL „IMUNOGLOBINĂ”, PE MUZICĂ DE FANFARĂ

În centrul Piteștiului a început tradiționala ”paradă a florilor”. Parada, care precede deschiderea oficială a ediției cu numărul 41 a Simfoniei Lalelelor, are loc pe Strada Mare, pietonală, pe traseul Piața Primăriei – Casa Cărții (locul care va găzdui expoziția dendro-floricolă).

Citiți și: Primăria anunţă un CONCURS de Simfonia Lalelelor

Ca de obicei, parada include și trei care alegorice. Aflându-ne în Anul Centenarului Marii Uniri, tema principală aleasă de organizatori este România. Ulterior defilării, carele alegorice vor fi expuse, pe toată durata Simfoniei, în zona centrală a orașului:

Citiți și: (VIDEO) PITEȘTI: SPLENDOARE CU LALELE ÎN VREMEA CORONAVIRUSULUI

La paradă participă copii de grădiniță și elevi, însoțiți de cadre didactice:

În Piața Primăriei s-a adunat lume multă. Public este și pe scările de la Curtea de Apel Pitești:

Printre invitații din acest an se numără și prim-ministrul „imunoglobină” Viorica Dăncilă, care participă la eveniment. Printre altele, este prezentă și Carmen Dan, ministrul de Interne. Ambele, „protejatele” lui Liviu Dragnea, care, deși invitat în calitate de președinte al Camerei Deputaților, nu a venit la deschiderea Simfoniei Lalelelor.

Intrarea premierului „imunoglobină” și „douăzeci-douăzeci” în Piața Primăriei s-a făcut pe muzică de fanfară:

Vă reamintim că mâine seară, cu ocazia Simfoniei Lalelelor, în Piața Primăriei vor concerta Irina Rimes și Andra. Programul complet al ediției 2018 a Simfoniei Lalelelor, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441