930×122 CAPRA 5

meniu

Ce meniu s-a servit la nunta Emei Pendiuc

Cei aproape 600 de invitați la nunta fiicei celei mari a primarului Piteștiului, Ema Pendiuc, s-au declarat mai mult decît încîntați de specialitățile servite la masă. Lista de meniu se poate citi AICI.

Bufet rece: 

 

– terină de vită

– doboş cu struguri 

– cherry cu roquefort

– pepene cu prosciutto

– tartă cu gamberone

– tartă cu anchois

– tartă cu icre de Manciuria 

– chifteluţe cu mac şi susan

– ruladă de somon cu feta

– rulouri de caşcaval fume

– salată de crudităţi cu nucă

– ruladă florentina

Gustare caldă: 

– ficat de gîscă cu ananas şi sos Zaraza de caise, sparanghel

Preparate din pește:

– pacheţele de somon şi şalău cu sos de lămîie; buchetieră de legume

Sărmăluţe în foi de varză, mămăliguţă Şi ardei iute

Preparate de bază:

– tournedos în baconn 

– sos de smochine

– ciuperci umplute

– salată de ardei copţi 

– baghete cu susan.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90