New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

ATENȚIE MAXIMĂ CÂND CUMPERI UN TEREN!

Specialiștii din Primăria orașului Mioveni le recomandă potențialilor cumpărători să dea dovadă de atenție maximă atunci când vor să achiziționeze un teren. Un aspect esențial care trebuie avut în vedere este calea de acces.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

“În unele cazuri, drumul de acces este privat, iar legislația în vigoare nu ne dă voie să extindem serviciile de utilități publice (rețelele de apă și de canalizare, de energie electrică sau de gaze naturale) din bani publici pe teren privat.

De aceea, este foarte important ca, înainte de a vă decide asupra achiziționării unui teren în vederea construirii unei locuințe, să vă informați în legătură cu situația juridică a acestuia.”, transmite Primăria Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Aceste informații sunt esențiale pentru a evita o serie de situații neplăcute și le puteți obține de la Primăria orașului Mioveni, de la Biroul Fond Funciar sau de la arhitectul-șef de la Biroul Urbanism.

Pentru relații suplimentare, cei interesați aveți la dispoziție numărul de telefon 0348/455.444 și adresa de e-mail primariamioveni_arges@yahoo.com.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90