Donaris 930 x 122

gripa

    GRIPA UCIDE DIN NOU ÎN ARGEȘ

    UPDATE: Potrivit inspectorului în Relații cu Publicul al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, Luminița Tițu, femeia era din comuna Rătești și a murit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

    Citiți și: S-a decis! Stare de alertă în România!

    La nivelul județului Argeș, ”până în prezent au fost confirmate 50 de cazuri de gripă ( 34 cu virusul gripal tip B și 16 cu virusul gripal AH1).”, se arată într-un comunicat al DSP. 

    O femeie în vârstă de 66 de ani din județul Argeș a murit duminică, 25 februarie 2018, de gripă.

    Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

    Informația a fost comunicată de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

    Potrivit sursei citate, femeia avea și alte afecțiuni medicale și nu era vaccinată: ”A fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal.”

    De la începutul sezonului rece 2017-2018, este al doliea deces cauzat de gripă în județul Argeș (amănunte despre primul caz, AICI). Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90