930 x122 grota rece

gripa

GRIPA UCIDE ÎN ARGEȘ. PRIMUL DECES

UPDATE: Potrivit directorului adjunct al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, Adrian Stoica, femeia era din comuna Rociu și a murit la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

Citiți și: S-a decis! Stare de alertă în România!

”La nivelul județului Argeș în prezent sunt confirmate cu analize de laborator 21 de cazuri de gripă.”, precizează Adrian Stoica pentru ePitești.

O femeie în vârstă de 47 de ani din județul Argeș a murit ieri de gripă, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, care a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

Conform sursei citate, femeia nu suferea de alte boli, dar nu era vaccinată antigripal. ”A fost confirmată cu virus gripal tip B, fără condiții medicale preexistente cunoscute și nevaccinată antigripal.”, informează Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Este primul deces înregistrat în județul Argeș din cauza gripei de la începutul sezonului rece 2017-2018.

Numărul deceselor provocate de gripă în România a ajuns la 35. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90