930×122 CAPRA 5

apa canal

PORȚI DESCHISE LA SOCIETATEA APĂ CANAL

Porți Deschise la societatea Apă Canal. Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual pe data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă și de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 26-a aniversare, tema este „Natura şi apa“ şi se referă la explorarea modului în care putem folosi natura pentru a depăşi problemele legate de apă ale secolului XXI.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă activităţile dedicate Zilei Mondiale a Apei şi în 2018, organizând două acţiuni în cadrul programului educaţional Piky:

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

-Concursul de desene „Protejăm natura, avem grijă de apă!“, participanţi urmând să fie elevi din clasele I-XII de la unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Premierea elevilor câştigători va avea loc pe 22 martie 2018, de la ora 11, la Muzeul Judeţean din Pitești.

-Zilele Porţilor Deschise – în perioada 21-23 martie 2018 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi staţiile de epurare din Piteşti, Costeşti şi Topoloveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90