930 x122 grota rece

furtuni

ALERTĂ METEO DE FURTUNI

Alertă meteo de furtuni. Sudul și centrul țării vor avea parte de instabilitate atmosferică accentuată la noapte și în cursul zilei de mâine, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Meteorologii au emis astăzi o informare prin care anunță instabilitate atmosferică accentuată începând de diseară, de la ora 23, și până mâine, 4 iunie 2018, la ora 21.

Sursa citată afirmă că, în intervalul de timp menționat, vor exista perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Se vor semnala ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, care vor lua și aspect de vijelie, și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă care vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Amintim că extremitatea nordică a județului Argeș se află până la ora 23 a zilei de astăzi sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și de ploi însemnate cantitativ (amănunte, AICI). (Foto: Arhivă – descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90