EcoMoto 930×122

frames media network

(VIDEO) NOU MALL ÎN PITEȘTI. LOCUITORII DIN ZONĂ REACȚIONEAZĂ

Nou mall în Pitești. Locuitorii din zonă reacționează. Frames Media Netwotk (societate din Ilfov de relații publice, consultanță în comunicare şi web design) ne propune astăzi un nou material de presă cu privire la proiectul construirii unui mall în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Echipa Frames Media Netwotk a realizat un sondaj de stradă printre piteștenii care domiciliază în zona în care ar urma să fie construit centrul comercial. Opiniile sunt împărțite, după cum veți putea constata din imaginile următoare:

Citiți și: Haos într-un cartier din Pitești!

„Dincolo de efectele pozitive, așa cum au anunțat, respectiv creșterea ofertei de servicii la nivel local și crearea de noi locuri de muncă, noul mall ar putea schimba iremediabil situația din mediul de afaceri local. Potrivit experților, înainte să dea autorizațiile necesare, Primăria Pitești ar trebui să realizeze un studiu privind impactul investiției la nivel economic.

Avem destule exemple de orașe din țară în care, odată cu apariția marilor centre comerciale, micile business-uri locale, cele care asigură legături de afaceri la nivel regional, stimulează producția la nivel local și crează locuri de muncă pe orizontală, au dispărut, cu efecte economice și sociale incalculabile.

O privire mai atentă asupra investiției trebuie să ia în calcul, dincolo de provocările de urbanism (supra aglomerarea unei zone și așa sufocată de trafic și zgomot), termenii de construire propuși de dezvoltator, necunoscuți în prezent, cât și identificarea soluțiilor, ca beneficiile rezultate din acest business să se regăsească în economia locală.

Construirea unui nou mall poate fi, la prima vedere, un eveniment salutar, însă trebuie privit în profunzime în privința riscurilor economice. Criza din 2010-2012 a demonstrat că, atunci când mediul de business întâmpină dificultăți, investitorii nu ezită să își retragă finanțările, iar consecințele pot fi dramatice din punct de vedere economic.”, avertiza recent Frames Media Network (subiectul pe larg, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90