EcoMoto 930×122

dosar penal

URMĂRIRE CU FOCURI DE ARMĂ

Urmărire cu focuri de armă. După cum v-am informat, azi noapte, polițiștii din Mioveni au tras șase focuri de armă pentru a opri conducătorul unui autoturism (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, două echipaje au urmărit autoturismul pe raza orașului Mioveni, pe DN 73, mașina, un Logan, fiind oprită în zona Clucereasa.

”Pentru imobilizarea autoturismului s-au tras focuri de armă de avertizare în plan vertical. În mașină se aflau 4 tineri, toți din orașul Mioveni.”, declară pentru ePitești Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției argeșene.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Șoferul, în vârstă de 17 ani, și pasagerii din autoturism (trei tineri, de 17, 18 și 19 ani) au fost duși la audieri. Adolescentul care se afla la volan s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis auto. Poliția continuă ancheta cu autorul în stare de libertate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90