EcoMoto 930×122

jocuri_telefoane

Cele mai populare jocuri pentru telefon

Telefonul a depasit de mult postura de simplu aparat de conversatie la distanta. Practic, un telefon este un mic computer la purtator. Printre cele mai importante aplicatii dezvoltate pentru telefoane se numara jocurile, cele care fac deliciul a milioane de oameni din intreaga lume. In cele ce urmeaza, va propunem sa trecem in revista cele mai populare jocuri pentru telefoanele mobile.

De la banalul Snake, care a fost si ramane unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefoane mobile din istorie, s-a ajuns la aplicatii sofisticate si la performante greu de imaginat cu ceva vreme in urma. Mai ales ca tehnologia a avansat intr-un ritm ametitor, pe alocuri chiar agresiv.

Iata care sunt cele mai populare jocuri ale momentului:

“Probabil cel mai popular joc al momentului dedicat telefoanelor mobile, Angry Birds are o poveste foarte simpla: folosind o prastie, trebuie sa arunci cu pasari in porcii care au furat ouale acestora si sa-i elimini pe toti. Dificultatea creste cu fiecare nivel, intrucat porcii sunt pozitionati in structuri de lemn, gheata sau piatra din ce in ce mai complexe, dar si arsenalul tau se imbogateste cu pietre si explozibili. Disponibil pentru: Apple iOS, Google Android, Windows Phone 7, Symbian^3, Maemo.

Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles este unul dintre cel mai bine vandute jocuri pentru Android in care poti fi Altair, un asasin trimis de Ordinul Asasinilor pentru a pune capat cruciadelor dintre crestini si sarazini in anul 1191. Actiunea se combina cu puzzle-urile de perspicacitate pentru a crea un univers alert in care poti folosi sase arme diferite pentru a-ti duce misiunea la bun sfarsit. Disponibil pentru: Google Android

Need For Speed: Hot Pursuit 2 sau urmaririle cu politistii sunt acum disponibile si pe iOS. In vara acestui an este asteptat in AppStore si versiunea mobila a lui NFS 2 Unleashed, aparut in luna martie pe PC-uri si console.

FIFA este unul dintre cele mai cunoscute jocuri sportive, iar editia aferenta anului 2011 cuprinde o serie de imbunatatiri semnificative. O parte dintre acestea, in special cele de natura grafica, au fost implementate si pentru platforma iOS, astfel ca acum iti poti conduce echipa spre victorie inclusiv de pe iPhone 4 sau iPad. Disponibil pentru: Apple iOS

Apollo 11 – The Game – cu Apollo 11 poti pune piciorul pe luna… virtual. Este vorba despre un simulator realistic in care ai ocazia sa participi la intreaga desfasurare a misiunii spatiale Apollo 11, cea care a dus primul om pe Luna in 1969. Disponibil pentru sistemul de operare: Apple iOS.

aTilt 3D Labyrinth – jocul iti ofera oportunitatea de a parcurge nu mai putin de 258 de niveluri formate din tot atatea labirinturi. Jocul se controleaza usor prin intermediul accelerometrului smartphone-ului si iti ofera inclusiv posibilitatea de a construi online propriile tale labirinturi. In ciuda aparentelor, nu este un joc simplu sau modest din punct de vedere grafic, gradul de realism fiind unul ridicat. Disponibil pentru: Google Android

Sudoku – pentru cei ce vor sa isi puna mintea la contributie. Disponibil pentru: Apple iOS, Google Android, Symbian^3, Blackberry.

Sursa: Giz.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3