Eurial 930 x 122

apa canal

SOCIETATEA APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti (cu sediul pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A) organizează concurs pentru ocuparea unui post de sudor la Secţia Operare Apă Piteşti Zona Metropolitană.

Citiți și: Utilizatori din Pitești și Bradu rămân mâine fără apă

Sarcinile de bază ale postului de sudor constau în participarea la intervenţii programate şi accidentale (avarii) în instalaţiile şi reţelele de apă pentru realizarea de suduri cu gaz, arc electric, flacără oxiacetilenică sau alte procedee de topire şi tăiere, în vederea realizării unei structuri interne continue şi omogene.

Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele:

Citiți și: O comună întreagă de lângă Pitești rămâne fără apă

-studii medii şi calificare de sudor;

-apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălţime, pentru lucrul în condiţii deosebite şi pentru manipularea manuală a maselor;

-disponibilitate de deplasare promptă la avarii;

-constituie avantaj deţinerea experienţei de minimum 1 an în domeniu.

Concursul constă într-un interviu, care include aspecte practice.

Bibliografia şi tematica de concurs pot fi consultate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Anunţuri“.

Candidaţii vor depune cazierul judiciar în original, un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate și actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire) la ghişeul unic al societății, situat în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, până pe data de 5 octombrie 2018, ora 16.

”Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16.”, transmite Apă Canal 2000 S.A.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90